Nieuwste leden Meer

Wijnbar Ona

Een plek om thuis te komen en te genieten van het goede leven met een heerlijk glas wijn. ONA staat voor wijn met een boodschap. Authentieke wijnen vervaardigd door kleine boeren met een grote passie voor hun vak.Ona & Arne zoeken steeds naar zuivere, originele wijnen vol smaak en karakter. Ze bieden een wisselend aanbod van 30 voornamelijk biologische wijnen per glas. Welkom!

H-Eat

Bij restaurant H-Eat in Bornem vind je heel wat smakelijke pareltjes. Die vult chef Glenn regelmatig aan met seizoensgebonden producten. De warme gastvrouw Ellen daarentegen wordt gezien als de stuwende kracht achter hun culinaire concepten. Bij H-Eat experimenteren ze graag in hun potten en pannen. Ze 'spelen' met de producten die op dat moment het lekkerst zijn, zo borrelt hun culinaire creativiteit!

Restaurant Lepelem

Christopher & Ellen roerden jarenlang samen in de potten bij Lepelem. Het restaurant evolueerde de laatste jaren van tearoom en ijssalon naar een warme plek met een verfijnde keuken. Vandaag verdelen beide partners de taken: Christopher werkt in de keuken gebalanceerde gerechten uit, sommelier en gastvrouw Ellen serveert er de perfecte wijn bij. De komende jaren richten Christopher en Ellen hun aandacht op een keuken van topkwaliteit, en het verduurzamen van het restaurant. Vandaag maakt Restaurant Lepelem al gebruik van natuurlijke waterzuivering.

Bulles de Princesse

Een exclusieve champagne-en lifestylebar in hartje Brugge waar naast zo’n 100 champagnes de Vigneron per fles elke week 5 champagnes per glas te degusteren zijn, aangevuld met een zeer ruim aanbod van alle nevenproducten uit de terroir Champagne (artisanale bieren, Coteaux Champenois, Ratafia, Marc & Fine de Champagne, Gin & Vodka, Single Malts & Rums), maar eveneens een verrassend niet-alcoholisch aanbod. Niet enkel kan je je laten verrassen door een glaasje verfijnde champagne, ook aan foodparing werd gedacht, met een aantal vaste en wekelijks veranderlijke gourmandises. Uniek in Vlaanderen!

Willem Hiele

In zijn geboortestad Oostende neemt chef Willem Hiele je mee naar een bijzondere plek in de spoelpolders. In het restaurant kookt het team op het ritme van de zee, geïnspireerd door de onvoorspelbaarheid van de natuur, de eigenzinnigheid van de streek en het rijke aanbod van de lokale boeren en vissers. De basis van hun keuken is het hier en nu. Ben je klaar voor een totaalervaring met een reeks opeenvolgende gerechten die bepaald worden door het aanbod van de dag? Willem brengt een belevingsmenu met lokale, dagverse producten en een frisse dosis emotie en intuïtie.

De Fakkels

In de hoofdstad van Haspengouw baten chef Seppe en zijn vrouw Liese met liefde restaurant De Fakkels uit. Voor Seppe was het snel duidelijk dat hij zou koken. Zijn transparante omgang met lokale producten in een moderne Franse keuken vormen de basis van zijn werelds smakenpalet. Liese daarentegen heeft haar door de jaren heen verdiept in alles wat zoet is. Met haar zachte en warme karakter zorgt ze voor een aangename beleving in het restaurant. Alle elementen die nodig zijn om een toprestaurant te bezitten!

DOJO

Ontdek de essentie van de moderne Japanse keuken in het hart van het levendige Antwerpse Meatpacking District. Dompel jezelf onder in de wereld van premium ingrediënten en pure smaken, waar culinaire kunsten hedendaagse elegantie ontmoeten in ons Neo Japanese Restaurant. Kies uit onze samengestelde selectie van 5-, 7- of 10-gangen ervaringsmenu's, elk zorgvuldig ontworpen om u mee te nemen op een buitengewoon culinair avontuur. Dompel uzelf onder in onze exclusieve eetomgevingen, zorgvuldig ontworpen door de beroemde kunstenaar Jef Meyer. Met een harmonieuze samensmelting van traditie en moderniteit.

Les Mecs

Bistro Les Mecs in Hasselt is een nieuwe horecazaak gelegen in de Casterwijk. Na een geslaagd testweekend opende Les Mecs Hasselt sinds 20 september 2022 de deuren op het Heldenplein 10 achter het CC Hasselt. Zo is de Casterwijk weer een horecazaak rijker. Les Mecs noemt zich bon vivant bistro bar, waar het goed toeven is in een gezellig decor en het betere bistromenu met de nodige drank op twee plaatsen.

Materia

Uit de gedeelde passie van een jong stel, liefhebbers van een verfijnde keuken en smaakvolle wijnen is restaurant Materia gelegen in het hart van Zurenborg geboren. De naam is afgeleid van de filosofie van het verwerken van de grondstof, die we met toewijding kiezen en transformeren met verschillende verwerkingstechnieken, waarbij alle eigenschappen worden verbeterd. Respect voor seizoensinvloeden en het streven naar excellente producten zorgen voor een prachtig verhaal. Bij Materia wordt u verwelkomd door de vriendelijkheid van gastvrouw Melinda en door de Italiaanse charme van Gaetano. Complexe eenvoud is de filosofie van chef Luigi, minimalist en dromer.

Alice Gastronomia

In 2011 trokken eigenaars Tom & Helga naar Westende om er een hotelletje te openen. Mensen in de watten leggen is helemaal hun ding en hoewel het om een klein hotel ging, maakten ze er steevast een eer van om de essentie perfect in orde te hebben en enkel met de beste culinaire producten te werken. Toch was het na een aantal jaar tijd voor een nieuwe uitdaging, en met Alice Gastronomia hebben ze een zaak gevonden die hen op het lijf geschreven is! Hun passie voor de Italiaans-Zuiderse keuken en hun gastvrijheid zullen er zeker voor zorgen dat gasten een topavond zullen beleven!

JEFF 'Just Enjoy Fine Food'

Na een mooie periode als chef in het Genkse ’t Poorthuys, trekt Jeff Beyens deze deur voorgoed achter zich dicht. Met de opgedane ervaring in gerenommeerde restaurants en met meerdere bekroningen op zak, gaat hij vol vertrouwen solo varen. Het interieur van JEFF is tevens de weerspiegeling van de keuken waar de chef voor staat: no nonsense. Of terug naar de eenvoud. En op bord? Zoals vanouds werkt de chef met eerlijke, bij voorkeur lokale seizoensproducten die vooral herkenbaar moeten blijven. Geen complexe bereidingen dus, maar eenvoud en verfijning met een persoonlijke signatuur.

De Sellerie

In De Sellerie verwennen wij u graag met de meest verfijnde gerechten van onze Frans - Belgische keuken. Op onze uitgelezen wijnkaart staan naast de Franse pareltjes ook een mooie selectie wereldwijnen. Het restaurant bevindt zich in een oude, stijlvol gerenoveerde schuur met authentieke balken en hoge plafonds. We beschikken tevens over een apart zaaltje dat perfect is voor alle feesten tot 30 personen (met zitplaatsen) of 50 personen (met statafels). Het zonovergoten maar schaduwrijk tuinterras achteraan, met rustgevend uitzicht op landerijen, biedt plaats aan 50 personen. Kom gerust met de wagen want er is een ruime privé parking en welopgevoede huisdieren zijn welkom.

Fine dining Meer

Bistro Jett

JETT staat voor Just Enjoying Time Together. Daar hoeft verder niet al te veel uitleg bij: gezellig tijd maken voor elkaar in een ongedwongen sfeer – daar zou het in de gastronomie toch altijd om moeten draaien, niet? Chef Dries staat voor een vernieuwende keuken met nieuwe smaken, met steeds een knipoog naar de klassieke keuken.

Hofke van Bazel

Een eerder klassieke seizoensgebonden keuken, met zuiderse gezelligheid en romantische intimiteit in een prachtig gerenoveerd herenhuis. Opmerkelijk is de wijnkelder: niet alleen vanwege het mooie assortiment en de sfeer die er heerst, maar ook doordat je op bepaalde plaatsen van in het restaurant door de glazen vloer een prachtig zicht hebt op die exquise voorraad topwijnen.

La Table De Mus

La Table de Mus, in deze charmante zaak aan het Oud Korenhuis in het hart van onze hoofdstad, kom je om verrast te worden door de smaakvolle menu's. Een ware ontdekking doorheen de moderne keuken van Mustafa. Langoustines, kaviaar, truffel. Ze zijn allen schering en inslag in de creaties van Mus, aan luxe dus geen gebrek.

Escabèche

Kim Verhasselt en zijn vrouw Lisbeth Morbee zijn Knokkenaars in hart en nieren. De nadruk ligt hier op seizoensgebonden producten, pure smaken en wereldlijke invloeden. Een combinatie van jarenlange ervaring en hedendaagse creativiteit is wat de gerechten zo uniek maakt. De keuken is toegankelijk voor iedereen, maar zal je ook weten te verrassen.

Restaurant Da Costa

Bij restaurant da Costa zit je de hele avond op het puntje van je stoel. Chef en eigenaar David da Costa gaat voor niets minder dan een culinaire wow-ervaring. Restaurant da Costa is genoemd naar zijn chef en eigenaar: David da Costa. Deze Nederlander met Indonesische roots begon op achttienjarige leeftijd noodgedwongen te koken. Zo ontdekte hij gaandeweg zijn passie. Gedreven door een honger naar méér, ging David aan de slag bij De Lindehof** , Pure-C** en VANE. In restaurant da Costa zijn er geen regels en al zeker geen hokjes. Kom langs om deze keukenrebel zelf te leren kennen.

Bistro Philippe

Beste gast De keuken van Philippe wordt getypeerd door smaak en verfijning met toetsen van de klassieke Franse keuken met invloeden uit het zuiden en verre oosten. Combineer dit met een uitgelezen aanbod van wijnen en je weet dat je goed zit. Bistro Philippe bevindt zich in het landelijke Alken. Een ideale uitvalsbasis voor wie de streek van de bloesems wil ontdekken. Je vindt er eindeloos lange wandel- en fietstochten afgewisseld met bruisende stadskernen zoals Hasselt en Sint-Truiden. Welkom, bij ons, aan tafel.

't Pure Genot

In ons culinair restaurant, met zicht op de open keuken, zal Chef An U naar hartelust verwennen. Graag verwennen Emilia en het team u in een rustige sfeer met een door ons uitgekozen menu of met onze kaartgerechten. Dit met dagverse producten en streekgerechten.

De Koolputten

Bij De Koolputten kan je een gastronomisch menu proeven, een stijlvol evenement organiseren, kunst bewonderen en luxueus overnachten in het Waasland.

Selsation

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant. Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld. Als kok ben ik zeer gepassioneerd door de Oosters smaken en in het bijzonder de Japanse. Wat u van ons mag verwachten…een reis doorheen Frankrijk met als eindhalte Japan. Tussendoor zullen wij nu en dan ook eens halt houden bij het midden-Oosten, om zo te eindigen in het verre Oosten. Ik zal u als chef verrassen met combinaties uit deze “TOP” gastronomische landen! Bij ons bent u gast, geen klant…!

Restaurant CRKL

fine dining for fine people.

Restaurant Bel-Étage

Meesterkok Fabrice Vuillemin heet u welkom in zijn gezellige restaurant vlakbij de Lippenslaan. Een onvergetelijke avond staat u te wachten, in een decor waar niets aan het toeval werd overgelaten: een warme inrichting, subtiel servies, op maat gemaakte messen, comfortabele designstoelen, gezellige tafels, sfeervolle gedimde verlichting.

EssenCiel

EssenCiel is een creatie van Niels Brants en Romina Charels. Niels was twee jaar lang de sous-chef bij het tweesterren restaurant Nuance en ook Romina werkte er. Als Jong Keukengeweld chef behoort hij tot één van de grootste ‘young potentials’ van de creatieve gastronomie. In een strak, Scandinavisch kader kan u genieten van een verfijnde culinaire ervaring met diepgang.

HEY YOU
Benieuwd naar meer Club Ambiance?

Unieke concepten Meer

La Rosa Restaurant

De keuken van chef Wannes Sabbe is gebaseerd op de Vlaamse klassiekers die hij met oog voor detail en smaak op een eigentijdse manier invult met seizoensgebonden producten, waarbij hij de knipoog naar exotische keukens niet schuwt. Er is elke dag een vegetarisch menu voorzien en er staat altijd wel een vegetarisch gerecht op de vaste kaart.

Butcher's Dining

Butcher’s Dining de creatieve vertaling van slagerij Butcher’s Store Hove en Antwerpen naar de gastronomie toe. Wat voor topslager Luc De Laet aanvankelijk een brasserie met eenvoudige gerechten, recht uit de beenhouwerij, moest worden, groeide al snel uit tot een klassebistro waarin kwaliteitsvlees de boventoon voert. Als specialisatie biedt Butcher’s Dining een uitgebreide kaart van gerijpte entrecotes van internationale runderrassen.

Bistro Philippe

Beste gast De keuken van Philippe wordt getypeerd door smaak en verfijning met toetsen van de klassieke Franse keuken met invloeden uit het zuiden en verre oosten. Combineer dit met een uitgelezen aanbod van wijnen en je weet dat je goed zit. Bistro Philippe bevindt zich in het landelijke Alken. Een ideale uitvalsbasis voor wie de streek van de bloesems wil ontdekken. Je vindt er eindeloos lange wandel- en fietstochten afgewisseld met bruisende stadskernen zoals Hasselt en Sint-Truiden. Welkom, bij ons, aan tafel.

Blanco

The catch of the day of eerder fan van taco's? Bij Restaurant Blanco in Knokke is het eten puur en het interieur highly Instagrammable! Reserveer nu.

Selsation

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant. Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld. Als kok ben ik zeer gepassioneerd door de Oosters smaken en in het bijzonder de Japanse. Wat u van ons mag verwachten…een reis doorheen Frankrijk met als eindhalte Japan. Tussendoor zullen wij nu en dan ook eens halt houden bij het midden-Oosten, om zo te eindigen in het verre Oosten. Ik zal u als chef verrassen met combinaties uit deze “TOP” gastronomische landen! Bij ons bent u gast, geen klant…!

Fermenta

Een eigenzinnige selectie wijnen, verfijnde bordjes om te delen en een royale portie gezelligheid. Fermenta is een heerlijke blend van alles waar je als fijnproever naar verlangt. Laat je verrassen door meer dan 50 wereldwijnen, gecombineerd met seizoensgebonden tapas, in het historisch kader van een prachtig gerenoveerd kasteel. Combineer een goed glas met diverse gerechtjes om te delen met je gezelschap. Elke avond serveren we een gevarieerde seizoenskaart met huisgemaakte tapas en dagelijks wisselende suggesties. Van traditionele fingerfood tot de fijnste delicatessen. We hebben altijd een kwartet aan verfijnde suggesties om te sharen met jouw gezelschap.

Resto Rootz

Een trendy setting, smaakvolle gerechtjes en een vlotte bediening. Rootz in Tremelo heeft het allemaal! Deze jonge zaak opende haar deuren in 2019 en is de perfecte plek voor een culinair avondje uit. Start je bezoek met een hapje en drankje in de lounge. De uitgebreide kaart biedt heerlijke surf en turf gerechtjes, suggesties, sharing dishes en geliefde klassiekers.

EssenCiel

EssenCiel is een creatie van Niels Brants en Romina Charels. Niels was twee jaar lang de sous-chef bij het tweesterren restaurant Nuance en ook Romina werkte er. Als Jong Keukengeweld chef behoort hij tot één van de grootste ‘young potentials’ van de creatieve gastronomie. In een strak, Scandinavisch kader kan u genieten van een verfijnde culinaire ervaring met diepgang.

Restaurant Zicht

Restaurant Zicht serveert een dynamische, verse keuken met lokale producten. Chef Kwinten Boelen, rasechte gastronoom en fervente culinaire kenner brengt een Frans-Belgische keuken die hij seizoensgebonden gaat serveren aan de hand van een ontdekkingsmenu in 4-, 5- of 6-gangen. Op vrijdag en zaterdag avond wordt enkel de 5- en 6-gangen menu geserveerd. Restaurant Zicht werkt enkel op reservatie.

Le Viex Château

Wie eet bij Le Vieux Château levert zich over aan een wervelwind van smaken en texturen, aan een spervuur van verrassingen in mond en neus. In de keuken zoekt men onophoudelijk naar nieuwe smaken en prikkels. De energie stuitert er in het rond, is door de oude kasteelmuren amper in bedwang te houden.

Restaurant Malt

Broer en zus aan het roer Het statige pand verraadt het al. Bij Malt kom je binnen in een prachtig herenhuis. Hier trekt men steevast de traditionele maar verdomd lekkere kaart. De vleesliefhebber komt hier ook goed aan zijn trekken want de chef bereidt deze op een houtskoolvuur. Hiervoor maak je graag een ommetje......

Gillis

In de Hoogstraat in Gent serveren Bram & Olivier reeds jaren de beste stukken vlees uit Europa, eigenhandig geselecteerd & gerijpt in eigen rijpingskast. Naast een lekker stuk gerijpt vlees & enkele seizoensgerechten heb je keuze uit meer dan 500 verschillende wijnen, van onbekende pareltjes tot de grootste namen in de wijnwereld. Vlees- & wijnliefhebbers hebben de weg naar Gillis ondertussen gevonden.

Jaggers

Jaggers….. door het leven gekneed In een authentiek kader, serveren Jo en Franky rock & roll op je bord. De trendy gerechtjes op de kaart swingen mee op het ritme van de seizoenen, maar Jaggers is meer dan alleen eten… . Jaggers is proeven, genieten, beleven in al zijn facetten….

Bistro Zutt

Chef Willem Daems gaat in zijn keuken voor ongedwongen “no-nonsens food”, hij tovert samen met zijn rechterhand Thomas Vanschoenwinkel met verse (streek)producten iets lekkers op bord. Zijn vrouw Evelien Onkelinx vinden we als gastvrouw in de zaal. Zij zal er alles aan doen om jullie bij te staan van keuze van gerechten of wijn en jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.

Barvest

​Barvest ligt op een centrale ligging in het mooie Lier, waarbij een wandeling rond de vesten perfect kan worden gecombineerd met een tussenstop in Barvest. Met onze gezellige sfeer en warme ontvangst hopen wij uw honger te kunnen stillen met onze traditionele Lierse keuken. Ook hopen wij u te bekoren met onze specialiteit: Tarte Flambée

Miraneau

Miraneau is een hippe brasserie gelegen aan de Oude Kaai in Turnhout waar je kan aperitieven. lunchen & dineren met zicht op het water.

De Visbar

Welkom De passie voor vis is ons met de paplepel meegegeven. Onze ouders baatten 36 jaar met liefde de Brasschaatse vishandel uit en gaven de kennis en liefde voor het vak aan ons door. Liesbet zorgt voor de aankoop van de vis, het fileren en verkoop van deze schatten uit de zee. Katrien staat achter de kookpotten en tovert deze lekkere visjes om tot heerlijke gerechten die u kan meenemen, of kan proeven in ons gezellig restaurant.

Table'O

In ons gastronomisch restaurant serveert Mitchell Merola zeer verfijnde mooie creaties in een unieke locatie. Kom genieten van onze gastvrijheid en kwaliteit.

Gustu

TAPAS RESTAURANT ANTWERPEN ZUID Gustu, tapas met karakter! Heerlijk vertoeven in het hippe bruisende Antwerpen Zuid nabij het Koninklijk museum voor schone kunsten. Verwacht je aan een modern gebrachte Spaanse keuken met respect voor de traditionele recepten.

L'Anima

EEN PASSIE VAN VADER TOT ZOON 16 jaar geleden verhuisden we met de hele familie naar België met als doel "een beter leven". Na een paar maanden werd dat doel bereikt, mijn vader opende zijn restaurant in Achel (Noord-Limburg). Zijn droom kwam uit, samen koken met zijn zoon! Door omstandigheden werd mijn vader ziek en moesten we noodgedwongen de zaak sluiten. Ik, toen nog een tiener, begon mijn handen uit de mouwen te steken en startte mijn carrière in de horeca om veel bij te leren. Na een lange periode dat mijn vader ziek was, overleed hij. Ik was toen net 19 jaar en beloofde hem een laatste ding: onze droom terug werkelijkheid maken. Tijdens jaren van hard werk had ik ook nog een beetje tijd voor iets anders, de liefde. Ik leerde Evy kennen op het werk, dat moest dus wel de ware zijn! We trouwden in 2015 en in 2016 kregen we ons eerste zoontje Francesco, genoemd naar mijn vader. En nu zijn we er met ons drietjes klaar voor om vaders droom werkelijkheid te maken: Ristorante L'anima.

Taverne Haspengouw

Welkom in Taverne Haspengouw te Zepperen, u bent bij ons meteen in één van de mooiste streken in en rond Sint-Truiden. Wandelaars, fietsers en bloesemtoeristen voelen zich bij ons thuis.

Somwang

Wil je genieten van een heerlijke, traditionele Thaise maaltijd? Dat kan bij Somwang in hartje Aarschot. In dit sfeervol restaurant maken de chefs alleen gebruik van verse en traditionele ingrediënten. In een trendy kader proef je hier van de lekkerste en meest authentieke Thaise specialiteiten. Kom genieten in Aarschot, of bestel een overheerlijke maaltijd voor bij jouw thuis!

Cosma

Cosma zorgt voor een nieuwe wind in de Mechelse horeca. Het vernieuwende concept van het restaurant, zorgt voor een beleving en constante flow. Op het binnenterras achteraan, helemaal zuid gesitueerd kan je gans de dag genieten in alle rust.

Bistro d'O

REEDS 55 JAAR EEN BEGRIP IN EEKLO BISTRO D'O Bistro d’O onthaalt je met de glimlach en je bent hier steedshartelijk welkom! Martine en Jimmy verwennen je met smaak in hun gloednieuwe zaak, dit met een zalig gastronomische wind waar je zeker je gading vindt. Bij ons kan u gezellig tafelen in een origineel en rustgevend kader. Op onze kaart vindt u een variëteit aan to-share gerechten, tapas en de Belgisch-Franse klassiekers dit aan een eerlijke prijs. Al onze gerechten worden bovendien huisbereid. Vanaf heden kan je bij ons ook terecht voor een groot assortiment wijnen en we bieden jullie tevens de gelegenheid om heel veel verschillende wijnen per glas te drinken. Wij werken samen met 3 grote wijnhuizen die ons de beste wijnen aanleveren. Je kan dus zeker en vast een gezellig avondje doorbrengen met vrienden en familie in onze zaak. Welkom bij ons!

Reginella

Reginella is een lied dat het verhaal vertelt van twee jonge geliefden. Het is een stukje van het oude Napels, de stad die Alfredo en Marilyn in hun hart dragen. Hun magische plek, het restaurant Reginella, is een project geboren uit een intense passie voor de creatieve keuken en de wens om het verhaal van hun Italiaanse wortels te vertellen.

Pizza, pasta & (a)more Meer

Renaissance

Renaissance is een stijlvol restaurant die een traditionele Italiaanse keuken serveert. Het interieur van het restaurant is zeer opmerkelijk en ontworpen door Glenn Sestig. Hij werkte met materialen van hout en wit marmer, waardoor het 1 van de stijlvolste restaurants van Antwerpen is. Buiten een prachtig interieur wordt alles bereid met verse producten en geserveerd met een buitengewone Italiaanse gastvrijheid.

Pizarro

Pizarro! Whether for take away or in our casual slice shop at Melkmarkt 25, we aim at serving you the best pizza pie you have ever had. Every day of the week!

Arrikiiati

Contemporary Bistrot! Partners in leven en werk, wij zijn een Frans-Siciliaans koppel dat na jaren in de Hoge Gastronomie te hebben gewerkt, onze eigen ruimte wenste te openen, een leefruimte gewijd aan de Siciliaanse Keuken, moderner en creatiever, beïnvloed door onze bewegende wereld. Formules: Dinner - Family Feast Tasting Menu 5 gangen: 72€ Lunch - 3-gangen menu 43€

Pizza Pasta e Basta

Pizza Pasta e Basta laat u kennis maken met de authentieke Italiaanse keuken, zoals hij bedoeld is, altijd met verse ingrediënten, in een sfeervolle omgeving. Bekijk onze menukaart alvast voor een voorproefje uit onze kwalitatieve maar betaalbare gerechten. Wij verwelkomen u graag.

Reginella

Reginella is een lied dat het verhaal vertelt van twee jonge geliefden. Het is een stukje van het oude Napels, de stad die Alfredo en Marilyn in hun hart dragen. Hun magische plek, het restaurant Reginella, is een project geboren uit een intense passie voor de creatieve keuken en de wens om het verhaal van hun Italiaanse wortels te vertellen.

L'Angelo Rosso

Geen moeite is voor ons te groot om u een goede maaltijd aan te bieden in een prettige en warme omgeving. We overlopen graag samen de menu en wijnkaart en zorgen ervoor dat iedereen iets vindt naar zijn smaak.

Inglesino

Over ons. Traditionele Italiaanse keuken met een moderne knipoog. Michaël Inglesino, Henriette Wijnants en hun team heten jullie van harte welkom. Bij ons kan je genieten van Italiaanse gastvrijheid en "la cucina della mamma" in een gastronomisch jasje. Je geniet van verse seizoensgebonden producten in een aantrekkelijke menu of á la carte. Cucina Italiana Inglesino is een bezoekje waard in hartje van Bilzen. ​ Zoals de typisch Italiaanse keuken is onze kaart zeer gevarieerd & seizoensgebonden. ​ We hechten veel belang aan het gebruik van pure ingrediënten. ​ Met name de eenvoud van de gerechten, vaak met slechts enkele ingrediënten.

Piano A

Bij Piano A vind je typische pizza's uit de regio van Salento, Zuid-Italië. Het doel van Alessandro, Andrea en Mattia is om de klant te verbazen door een klassieker zoals pizza te vernieuwen met verrassende ingrediënten. Ze verwelkomen je in hun gezellige restaurant in hartje Leuven. Een pizza-avondje thuis? Piano A levert ook aan huis. Check hiervoor zeker hun webshop!

Taormina

Ontdek bij Restaurant Taormina de échte smaak van de Italiaanse keuken. Ons vakmanschap rust met veel trots op tientallen jaren ervaring sinds 1993 in Zaventem. Bij Taormina ervaart u de smaak van echte huisgemaakte gerechten volgens de regels van de kunst. Zo worden onze pizza's gebakken in een traditionele houtgestookte steenoven om de authentieke smaak van de pizza te ervaren. Ook onze deegwaren worden binnenshuis gemaakt en voor onze desserts en ijsjes zijn we te vinden in ons eigen atelier. Wij geloven in traditioneel vakmanschap als toekomstvisie, waar men steeds weet wat er juist op het bord ligt, zonder geheimen.

Cucina Marangon

Liana Cappiello kent als geen ander de authentieke Italiaanse keuken en werkt dagelijks aan de zijde van Fabio, 's morgens in keuken, 's middags en 's avonds in de zaal. Haar onstuitbare werklust, zin voor smaak én organisatietalent maken van haar de ideale chef-gastvrouw. Samen met Fabio vormt ze het culinaire 'Italiaanse' hart van CucinaMarangon. Naar eeuwenoude Italiaanse traditie is de aansluitende menukaart het resultaat van hun beider gestructureerde manier van werken, hun verwezenlijkte dromen, hun leven...

Tafereel

“ Tafereel is de kroon op onze jarenlange culinaire ervaring. We willen mensen samenbrengen en hen laten genieten van een unieke beleving op een unieke plek. ” Jelle Ver Berne, bezieler van Tafereel Laat je verrassen door onze tongstrelende gerechten én door je tafelgenoten. Alle 18 gasten zetten zich samen aan onze 16 meter lange Tafereeltafel. Elk gerecht van onze 3-gangenlunch of 4-gangendiner komt tot bij jou op een vooraf gedekt tafelblad dat integraal vanuit de keuken in de zaal wordt geschoven.

The London

The London. Dé gastronomische beleving op ’t Eilandje in Antwerpen. De naam verwijst naar de Londenbrug, gelegen pal naast ons restaurant. Maar ook naar London, de stad waar alle keukens van de wereld samenkomen. Dit is het vertrekpunt van de culinaire ontdekkingsreis waarop wij je willen meenemen.

Cucina Di Gio

Culinair lunchen of dineren bij Cucina Di Giò Bij Cucina Di Giò kan u terecht voor een snelle, heerlijke lunch of uitgebreide culinaire ervaring tijdens een diner. Steeds met verse en pure Italiaanse ingrediënten.

Trentanove

Alle gerechten die je hier op je bord krijgt vinden hun oorsprong in onze keuken, vers en handgemaakt door Giovanni en zijn team. Passie op je bord betekent passie in de keuken, daarom kan het dat het er soms luidruchtig aan toe gaat… Maar geen zorgen, dit is onze manier van communiceren. Genoeg woorden, kom proeven van onze daden.

Hof Van Heusden

In de sprookjesachtige setting van Heusden is sinds april 2011 het restaurant Hof van Heusden geopend. U wordt er ontvangen voor zowel een prettig aperitief als een snelle hap of uitgebreid menu. En dit in een warm, harmonisch en eigentijds interieur. In Hof van Heusden kan men eveneens terecht voor een afzonderlijk glaasje in de wijnbar. Reuzetrek of slechts een kleine honger? U vindt vast uw gading in de ruime menukaart. Salades, snacks, pasta, vis- en vleesgerechten, … Elke schotel – ook de dagelijks wisselende dagschotel – herbergt de heerlijkste en meest verse ingrediënten, en wordt met de grootste zorg bereid

Huyze Begga

Wanneer je slentert door de steegjes van het pittoreske begijnhof van Kortrijk, houd dan zeker een uitgebreide stop bij Huyze Begga. In het kader van een historische omgeving baten Joeri en Kimberly dit hippe ontbijt- en lunchadresje uit. Het pand was ooit het huis van de grootjuffrouw van het Begijnhof. Bij Huyze Begga kan je lekker ontspannen in een gezellig interieur of op het romantische terrasje en genieten van een verfijnde keuken met invloeden van overal. De keuken werkt met dagverse producten en geeft je de keuze uit een aantrekkelijk menu, toffe suggesties en iedere zondag een uitgebreid ontbijtbuffet. Welkom!

Leonardo

Beste gasten, Wij zijn erg blij om u terug in ons restaurant te mogen ontvangen. U mag er vanuit gaan dat wij alle maatregelen respecteren zodat u zonder zorgen kan genieten van uw maaltijd in het restaurant of op ons terras. Nieuwe openingsuren, ook blijft afhalen mogelijk. We kijken er naar uit om u opnieuw te mogen verwennen.

Il Forno

Il Forno is een gezellig Italiaans restaurant met een uitgebreide keuze aan tradionele en vernieuwende Italiaanse gerechten; dit alles in een een groots en modern interieur. Ga zeker ook eens een kijkje nemen in ons ander restaurant Fermet!

Fermet

We horen Gilbert Bécaud Nathalie bezingen op het terras. Even later klinkt Vanessa Paradis met Joe le taxi zacht door de boxen. Geen toeval, want de klanten van Bistrot Fermet moeten zich in Frankrijk wanen. En dat lukt, met de houten zitbanken buiten die via een speciaal procedé gewit werden en de smeedijzeren luchters die in Griekenland op maat werden vervaardigd. Er wordt gemikt op een zuiderse sfeer, dat wordt ook weerspiegeld in de kaart: klanten moeten het gevoel hebben op vakantie te zijn.

Bar Berta

Gezelligheid kent geen tijd❣️​​​​​​​​ Wij zijn van donderdag t/m maandag geopend voor lunch & diner. ​​​​​​​​ Reserveren kan via whatsapp ?​​​​​​​​

Vicenza

Bij ‘Vicenza’ kom je terecht in de onvervalste ‘pizzahemel’. Dit echte familierestaurant (slechts één werknemer is geen lid van de familie) biedt je in hun ruime en stijlvolle zaal zo wat elke pizza aan die je kan bedenken. Met handige parking in de buurt is deze pizzeria in de buurt van Ekeren een must see voor elke fan van hoogwaardig Italiaans eten!

Miel Van Kest

ALLEEN AL VOOR ONS NOSTALGISCH INTERIEUR ZOU JE ONS BEZOEKEN. SPIEGELS, GLASWERK, WANDBEKLEDING: HET IS AL PURE NOSTALGIE WAT DE KLOK SLAAT. ACHTERAAN BESCHIKKEN WE OVER EEN PARADIJSELIJK TUINTERRAS WAAR JE HET GEVOEL KRIJGT MIDDEN IN DE PROVENCE TE ZITTEN. HET IS VOORZIEN VAN GROTE AANEENGESCHAKELDE PARASOLS, WAAR HET STEEDS GEZELLIG TOEVEN IS. OM DE KLEINE HONGER TE STILLEN, HEB JE RUIME KEUZE UIT TAPAS & SNACKS, TERWIJL DE GROTE KAART DE GROTERE HONGERLIJDERS SOELAAS BIEDT. ONS KEUKENTEAM HOUDT ERVAN OM TE WERKEN MET DAGVERSE & SEIZOENSGEBONDEN PRODUCTEN. ALLES WORDT HIER HUISGEMAAKT!! RESERVEER BEST JE TAFELTJE VOORAF, ZO BEN JE ZEKER VAN JE GELIEFDE PLAATSJE.

Bistro Mille

Gezellige bistro met sfeervolle binnentuin het centrum van Bazel. Genieten van een lunch, koffie met gebak of een verse wafel, drankjes met tapas, een snelle hap of je kan er uitgebreid tafelen, steeds authentiek en met een unieke toets. Mille is dé bistro waar het voor iedereen aangenaam toeven is.

Il Sapore Enoteca E Bistrot

Welkom bij Il Sapore enoteca e bistrot. Wij verwennen onze gasten met no-nonsense-gerechten waar de pure smaak van het product centraal staat. Enkel de beste producten worden geselecteerd en we staan garant voor versheid en kwaliteit. Wij hebben er bewust voor gekozen zowel Italiaanse als Franse gerechten te serveren, daar wij graag een plaats willen zijn waar iedereen terecht kan. De wijnkaart is zuiver Italiaans, dit door de grote voorliefde voor Italiaanse wijnen en door het gevarieerde aanbod in deze wijnen. In onze wijnbar kan je de avond starten met een uitgebreid aperitief of afsluiten met een gezellige koffie.

Bazalia

Boven het Hofke van Bazel maakt zijn charmante Italiaanse zus u het hof. Ze doet dat met haar romantische decor, zwierige bediening en authentieke keuken. De prima donna’s zijn producten uit Puglia die schitteren in verzorgde gerechten. Leuke plus: in het keuzemenu is er altijd een vegetarische optie.

Villa Torre

Ontdek de heerlijke Franse en Italiaanse specialiteiten van restaurant Villa Torre, in het midden van de prachtige natuur. Terwijl Mimmo in de keuken de eenvoudigste gerechten omtovert tot culinaire hoogstandjes, verwelkomt Sabrina u in het restaurant. Ze presenteert de seizoensmenu en zorgt dat alles naar wens is. Villa Torre werkt enkel met dagverse ingrediënten zodat elk restaurantbezoek een beleving wordt. Wij zorgen ervoor dat iedereen iets vindt naar zijn smaak. Bij mooi weer kunt u op ons gezellig buitenterras in alle intimiteit genieten van uw maaltijd, met een prachtig zicht op de tuin. Centraal staat een waterpartij, die het geheel een stijlvolle uitstraling geeft! Uw wagen staat veilig op de ruime privé-parking. Laat u verrassen door de originele gerechten en geniet van de gezellige sfeer in het stijlvolle Villa Torre.

VILLAR PEROSA

Ik ben 30 jaar geleden in de horeca verzeild geraakt. Ik heb veel ervaring opgedaan in allerlei soorten keukens. Na enkele jaren is mijn hart gevallen voor de Italiaanse keuken. De keuken is er bijzonder gevarieerd en behoort tot de top van de wereldkeuken. Vandaag heb ik besloten om mijn droom na te jagen en mijn eigen restaurant te openen met Italiaanse keuken. Door mijn liefde voor de Italiaanse keuken en vooral de prachtige streek Piemonte heb ik besloten om mijn gezellig restaurant Villar Perosa te noemen. Villar Perosa is een gemeente in de provincie Turijn. Een prachtige streek met overheerlijke wijnen en authentieke streekproducten die U uiteraard allemaal op uw bord zal terugvinden

La Bella Italia

In het beschermde monument Huis Van den Berghe op de Grote Markt opent nog deze maand het gloednieuwe Italiaanse restaurant La Bella Italia. “Lekker eten, twee Italiaanse topchefs en een uitstekende service”, belooft nieuwe uitbater Anmol Chapagai, die samen met zijn zus ook al het Indisch-Nepalese restaurant Namaste vlak ernaast uitbaat.

Asian fever Meer

Ozzo Sushi & Oriental

Dit trendy en gezellige restaurant verrast met unieke creaties die live bereid worden door de professionele sushi-chefs. Ons OZZO restaurant kreeg in 2014 erkenning in de Gault&Millau met een 12/20. Naast op en top verse sushi zijn er ook heerlijke oriëntaalse gerechten verkrijgbaar die jouw culinaire reis door Azië compleet maken. Zoals het hoort bij sushi wordt er steeds gewerkt met alleen de verste vis en lokale kwaliteitsproducten. Reserveren kan via https://ozzo.be/nl/

Arigato Sushi Bar

Sushi bar restaurant met een zeer ervaren sushi chef. Alle dagen levering van super verse vis. Sushi bereiden is een kunst en van sushi genieten is subliem... dat is onze missie!

Restaurant Da Costa

Bij restaurant da Costa zit je de hele avond op het puntje van je stoel. Chef en eigenaar David da Costa gaat voor niets minder dan een culinaire wow-ervaring. Restaurant da Costa is genoemd naar zijn chef en eigenaar: David da Costa. Deze Nederlander met Indonesische roots begon op achttienjarige leeftijd noodgedwongen te koken. Zo ontdekte hij gaandeweg zijn passie. Gedreven door een honger naar méér, ging David aan de slag bij De Lindehof** , Pure-C** en VANE. In restaurant da Costa zijn er geen regels en al zeker geen hokjes. Kom langs om deze keukenrebel zelf te leren kennen.

Gado Gado

Bij Gado Gado in Gent proef je de authentieke smaken uit Indonesië. In het Patershol, het historisch hart van de stad, verrast chef Siska Andaka je met een selectie van klassieke Indonesische gerechten. Kies voor spicy of zacht, veggie, vlees of vis of geniet van een heerlijke rijsttafel met je gezelschap. Tip: probeer zeker eens één van de artisanale huisaperitiefjes

Thai by Sanito

Authentic Thai food with a surprising twist ! Where drive, dreams and destiny meet, beautiful things happen

Susuru

SUSURU brengt de onvervalste sfeer van een Japanse ramenbar naar hartje Leuven. Waan je in een steegje in Tokio met authentieke noedelgerechten, bereid door een chef-kok die de kneepjes van het vak leerde in Yokohama en Singapore. Een smaakvolle bouillon, tarwenoedels, dagverse seizoensgebonden groenten en frisse toppings zoals ei of buikspek vormen de basisingrediënten van deze populaire Japanse maaltijd.

Shokudo

Ervaar de iconische Japanse keuken in een stijlvol ingericht restaurant in het hartje van Aarschot. Shokudo behoort niet voor niets tot de absolute top van sushi-restaurants in de Lage Landen. Alle gerechten worden zorgvuldig bereid met kwalitatief hoogstaande producten. Alles wordt vers en à la minute bereid: zo komen de smaken het best tot hun recht.

Somwang

Wil je genieten van een heerlijke, traditionele Thaise maaltijd? Dat kan bij Somwang in hartje Aarschot. In dit sfeervol restaurant maken de chefs alleen gebruik van verse en traditionele ingrediënten. In een trendy kader proef je hier van de lekkerste en meest authentieke Thaise specialiteiten. Kom genieten in Aarschot, of bestel een overheerlijke maaltijd voor bij jouw thuis!

Bardo | Brasserie & Lounge Bar

Starten met een heerlijke cocktail in de lounge bar, dan naar de brasserie voor je hoofdgerecht en uiteindelijk in de loungeveranda voor een pousse-café... Dat is Bardo... alles kan!

Tafereel

“ Tafereel is de kroon op onze jarenlange culinaire ervaring. We willen mensen samenbrengen en hen laten genieten van een unieke beleving op een unieke plek. ” Jelle Ver Berne, bezieler van Tafereel Laat je verrassen door onze tongstrelende gerechten én door je tafelgenoten. Alle 18 gasten zetten zich samen aan onze 16 meter lange Tafereeltafel. Elk gerecht van onze 3-gangenlunch of 4-gangendiner komt tot bij jou op een vooraf gedekt tafelblad dat integraal vanuit de keuken in de zaal wordt geschoven.

The London

The London. Dé gastronomische beleving op ’t Eilandje in Antwerpen. De naam verwijst naar de Londenbrug, gelegen pal naast ons restaurant. Maar ook naar London, de stad waar alle keukens van de wereld samenkomen. Dit is het vertrekpunt van de culinaire ontdekkingsreis waarop wij je willen meenemen.

Al Dunya

Bij Al Dunya komen wereldsmaken samen op je bord, boordevol verse ingrediënten, met Arabische kruiden op smaak gebracht, steeds met trots en passie bereid. Denk aan dampende tajines, geurige couscous, aromatische humus, smaakbommetjes van mezze, frisse salades, lekkere grill, pasta’s, vlees- en visgerechten en andere toppers, alles smaakt naar meer. Een overheerlijk dessert mag ook niet ontbreken.

Mu Daeng

Mudaeng (letterlijk “rood zwijntje”) is niet alleen de bijnaam van de chef, maar verwijst ook naar een traditioneel gerecht dat in heel Azië verspreid is. Mudaeng heeft haar opleiding genoten aan de meest prestigieuze koksschool van Thaïland, in het Mandarin Oriental Hotel in Bangkok. De Thaise keuken is een sterk op ingrediënten gebaseerde keuken met zeer veel verfijnde smaken. We werken daarom uitsluitend met superieure ingrediënten zodanig dat onze klanten echt het complete smaakpalet uit de Thaise keuken kunnen ervaren. Onze restaurant wil een ambassadeursrol spelen voor de Thaïse keuken hier in Vlaanderen.

In Den Rustwat

Over Marcel van Zomeren Ik ben Marcel van Zomeren, trotse eigenaar en chef-kok van In Den Rustwat in Rotterdam-Kralingen. Mijn duurste ingrediënten zijn liefde, tijd en de topkwaliteit producten die we gebruiken. Uiteraard zijn deze zorgvuldig gekozen bij biologische en lokale telers (onder andere Voedselbos en de Biesbosch). De basis voor onze gerechten is de Franse keuken, waar ik graag mondiale invloeden aan toevoeg. Door mijn nieuwsgierigheid krijg ik steeds weer inspiratie voor nieuwe gerechten. Mijn missie? Dagelijks samen met mijn fantastische keuken- en bedieningsbrigade onze gasten verrassen!

Smaakmaekers

EAT NOW, TRAVEL LATER. Onder dat motto brengt Smaakmaekers à la carte gerechten met wereldse toetsen. Verfijnd, maar toch zeer toegankelijk.

Lima Nikkei

LIMA Nikkei Izakaya is de realisatie van een droom door onze passie voor reizen en lekker eten. Een ruimte waarin we ons avontuur van de laatste jaren met jullie delen. Een plaats waar hulde wordt gebracht aan de Nikkei-gastronomie en aan de altijd creatieve Peruaanse keuken die net als de stad Lima geïnspireerd is op de eeuwenlange samensmelting van verschillende culturele invloeden. Het is een uitzonderlijke ervaring gericht op het genot van alle zintuigen in een levendige atmosfeer om onze klanten een onvergetelijke avond te bezorgen. Beleef en proef onze hedendaagse Peruaanse gerechten met verse ingrediënten en unieke smaken.

Restaurant O&O

Restaurant O&O is a fine dining restaurant awarded with one Michelinstar and showcases a delectable array of Modern Oriental Cuisine, delivered with warm Asian hospitality. The restaurant presents a modern take on traditional Asian and local cuisine, using only premium ingredients, refined techniques and characterized by a quest for refinement and harmony. From our humble beginnings in 1982, this year marks our 40th anniversary. It has been a remarkable journey since we opened our doors and we are looking forward to welcoming you for many more years! It is a privilege to share our love for food and gastronomy. -The Tsang family

Anna's Asia

HEALTHY ASIAN HOT POT & GRILL Hot Pot & Grill met leuke en inventieve interpretaties van de authentieke Aziatische keuken. Een Hot Pot & Grill menu bevat de beste ingrediënten en een persoonlijke touch variërend met invloeden uit Azië! Hot Pot & Grill is fonduen op zijn Oosters. Met een mix van verse ingrediënten om te garen in een hete, geurige Hot Pot bouillon of heerlijk te grillen. Het is lekker, gezond en bovenal ontzettend gezellig. Kom het zelf ervaren en laat uw zintuigen verrassen door onze homemade Hot Pot bouillons, met zijn spannende ingrediënten en dipsauzen!

Hippe bars Meer

Lebeau 19

In hartje Zoute bouwen wij het hotel van de familie Ide, met veel respect verder uit. Zowel de prachtige brasserie, bar en zalig zuidgericht terras zijn volledig vernieuwd. Ontbijt, lunch, apero, diner of pousse-café , zowel voor passage of hotelgasten.

Zoutestrand 19

Zoutestrand 19 is een mythische plek, gelegen in het hart van Knokke Zoute. Zin om een ​​moment, een dag van puur geluk door te brengen op ons weelderige strand, gevolgd door een waanzinnig aperitief...! Eén plaats, één adres..!

Mood Beach Knokke

"Even op het strand en alle zorgen van de week lijken mijlen ver weg..." Welkom op MOOD Beach Knokke. De voeten in het zand met zicht op zee, geen stress en de cocktailbar met frisse dranken binnen handbereik. Geniet van ons ruim aanbod verse cocktails, Gins, Sangria met vers fruit, frisse bier en wijnen in heerlijk gekoelde glazen.

Karma Beach

Onze beach bar in hartje Blankenberge is de plek om te genieten van een frisse cocktail in de zomerzon. Ga voor de unieke setting van ons gezellig loungeterras of kies voor het comfort van een ligbedje op het strand. Karma Beach brengt de coole vibes van een tropische strandbar naar Blankenberge. Wij verwelkomen u voor pure pleasure, tasting and fun!

Tannin

Tannin staat voor passie. Passie voor wijn. Tannin is een wijnbar die buiten de gebaande paden durft te treden. Wat zou je anders verwachten van een Thaise sommelier? Kom thuis in onze gezellige zaak in het zuiden van Antwerpen, en geniet van een fijne selectie wijnen en lekkere hapjes.

Pinot Wine & Food

BIJ PINOT DRAAIT ALLES OM PRODUCT EN SMAAK Nieuw wijnwinkel- en eettafelconcept met een twist, gebaseerd op 25 jaar traditie en een geheel nieuwe visie. Bij Pinot worden we gedreven door een passie voor natuurlijke wijn en verse voeding. We hebben een duidelijke focus op smaak en kwaliteit. We koppelen en delen een scala aan pure producten: goede wijn en eten voor de ziel. Kom ons palet van eerlijke en natuurlijke smaken proeven. GEHEEL NATUURLIJK EN MINERAAL WIJN Pinot schenkt minerale wijnen. Jong, gedurfd en biodynamisch. Brave flessen met een natuurlijke flair en smaak. Met liefde gemaakt en met zorg geselecteerd. De Pinot-sommeliers adviseren en verrassen u met pure en kwaliteitsvolle wijnen en gedistilleerde dranken. Uitstekende keuzes die innovatie, smaak en authenticiteit vieren.

Emjeez

LIVE LOVE EAT “Men moet eten om te leven, niet leven om te eten.” Socrates wist het al. The Taste of Knokke-Heist! Naast een uitgebreid aanbod van koffie en thee, hebben wij ook een groot hart voor huisgemaakte producten en heerlijk gezonde gerechten. Op zoek naar een versterkende middaglunch of toch een guilty(free) pleasure? Dan vind je bij Emjeez zeker je ‘goesting’ voor een snelle hap of een volwaardige maaltijd, steeds dagvers geserveerd.

Mania-k Café

Mania-k café is het rustpunt binnen het dynamische mania-k universum. Het café bevindt zich op de eerste verdieping van het pand, naast de sports club en boven onze multibrand boutique. Geniet nog even na van je work-out of neem een adempauze tijdens je shoppingsessie voordat je opnieuw de hectiek van de stad induikt.

Divin by Sepi

Onze keuken werkt seizoens- en marktgericht, daarnaast zijn er ook daily specials en enkele suggesties met kaviaar beschikbaar. Je kunt uit de kaart enkele gerechten kiezen en zo je eigen menu à la carte samenstellen. Behalve onze sluitingsdagen (op dinsdag en woensdag) zijn we elke avond geopend. Enkel op zondag is de keuken doorlopend open van 12u tot 22u.

Bar Ran

Welkom in onze gezellige bar in hartje Brugge. Een magische plek vol passie, kennis en heel veel funk & discomuziek! Gelegen tegenover de openbare bibliotheek op loopafstand van de meeste hotels en parkeerplaatsen. Iedereen die binnenkomt kan onze persoonlijke aandacht en liefde verwachten. Met Ran of Matt achter de bar zijn je drinkmogelijkheden eindeloos en zijn leuke en slechte grappen gegarandeerd. We denken graag van onszelf dat we een buurtbar zijn, dus iedereen is welkom, kom zoals je bent en verspreid de liefde! Wij nemen geen reserveringen aan - wie het eerst komt, het eerst maalt!

Vecino

Vecino is tafelen en genieten in een gezellige, warme sfeer.

Sibz

Bij Sibz in hartje Leuven word je met de glimlach verwelkomd. In deze gezellige koffiebar ontdek je een wereld van smaken door middel van zelfgemaakte traditionele en moderne Filipijnse zoete lekkernijen. Combineer het met heerlijke koffie of verse koude dranken. Je vindt er ook dagelijks vers bereide suggesties, zowel zoet als hartig.

De beste overnachtingen Meer

Trust Hotel

Welkom in Trust Hotel, uw thuishaven Linkeroever. Trust Hotel biedt luxueuze kamers en studio’s met gratis Wifi, parking en ontbijt. Het hotel bevindt zich in Verrebroek, Beveren, het hartje van Linkeroever. Het splinternieuwe Trust Hotel is het ideale zakenhotel voor reizigers die op zoek zijn naar comfort, rust en kwaliteit. Welkom in Trust hotel! Genieten – Slapen.

Hotel Heritage

Luxe 5-sterren boetiekhotel in hartje Brugge dat beschikt over een gastronomisch restaurant "Le Mystique" en een spa "Le Moment" met relaxerende behandelingen, sauna, stoombad en fitness. Zeer centraal gelegen op wandelafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden. Lid van Relais & Chateaux en toonaangevend 5-sterrenhotel in Brugge met uitstekende persoonlijke gastenservice. Eigenaren Johan & Isabelle ontvangen u graag persoonlijk in hun 19e-eeuws neoclassicistisch paleis.

De Koolputten

Bij De Koolputten kan je een gastronomisch menu proeven, een stijlvol evenement organiseren, kunst bewonderen en luxueus overnachten in het Waasland.

Boutique Hotel Ter Zand

Uitwaaien en ontspannen aan de veelzijdige Zeeuwse kust Met natuurgebied de Zeepe Duinen en het ruime zandstrand van Westerschouwen op loopafstand van uw luxe kamer of Garden Suite (met zithoek en privé lounge-terras) is het goed toeven in ons nieuwe boutique-hotel aan de kust. Fietsen huren, het strand op, zeehonden spotten, zeilen op de Grevelingen of dichtbij shoppen in Burgh-Haamstede? Hier kan het, omringd door het Zeeuwse duinlandschap.

Groot Warnsborn

Een prachtig Hotel temidden van 750 ha Rijksmonumentaal landgoed met 40 unieke kamers, een fantastisch Restaurant, een brasserie en een mooie cocktailbar.

Van der Valk Gent

Restaurant Cocotte Restaurant Cocotte wordt gekenmerkt door pure cuisine, een uitgebalanceerde wijnkaart en een stijlvolle inrichting. Een plek waar u kunt genieten van unieke gerechten en Valk-Klassiekers die worden bereid door een ervaren keukenteam. De keuken van Restaurant Cocotte wordt getypeerd door een mooie blend van Europees-Klassieke gerechten. SKYBAR Mr. Sato Mr. Sato, bestaande uit een luxueuze cocktailbar en een Asian shared dining restaurant, heet u welkom op de 10e verdieping van Van der Valk Hotel Gent. Geniet van een heerlijke cocktail in cosmopolitan sfeer met panoramisch uitzicht over Gent in de cocktailbar of laat u verrassen door de heerlijke Aziatische gerechten van chef Takehiko Sato in het restaurant.

Botanic Sanctuary Antwerp

Antwerp. A city of diversity. Known worldwide for its diamond district. Capital of avant-garde fashion. Rich in deep-rooted cultural and historical institutions. Crowned by a remarkable landmark property: A Leading Hotels of the World. A cosmopolitan and social spotlight.
Mini-tostadas met tonijnsashimi

Mini-tostadas met tonijnsashimi
De lekkerste streetfood ter wereld vind je in de ...

Focaccia met pistachepesto en mortadella

Focaccia met pistachepesto en mortadella
De lekkerste streetfood ter wereld vind je in de ...

Millefeuille van praliné, chocolade & vanille

Millefeuille van praliné, chocolade & vanille
Na 25 jaar lang in de horeca gewerkt te ...

Cordon bleu van fazant, truffelbrie, witlof & vin jaune saus

Cordon bleu van fazant, truffelbrie, witlof & vin jaune saus
Na 25 jaar lang in de horeca gewerkt te ...

Patrijs met haringkaviaar, saus van Armagnac, blini & knolselder

Patrijs met haringkaviaar, saus van Armagnac, blini & knolselder
Na 25 jaar lang in de horeca gewerkt te ...

Soufflé van snoekbaars, waterkers & kreeft

Soufflé van snoekbaars, waterkers & kreeft
Na 25 jaar lang in de horeca gewerkt te ...

Yuzu-pistachetaartje

Yuzu-pistachetaartje
Met een leuk dessert uit de hoek komen na ...

Dame blanche

Dame blanche
Met een leuk dessert uit de hoek komen na ...

Fruittaart

Fruittaart
Met een leuk dessert uit de hoek komen na ...

De warmste bakkers Meer

Patisserie Emmanuel Verboven

De liefde voor het ambacht uit zich in een ruim, tot in de puntjes verzorgd, assortiment van patisserie, taarten, broden en koeken. Je vindt er zelfs aperitiefhapjes en desserts. Je vindt er artisanale producten in een authentieke winkelinrichting. Alleen al daarom is een bezoekje de moeite waard. Al zijn uiteraard vooral de mooie gebakjes de sterren van de winkel.

Bakkerij Bossuyt

Banketbakkerij Bossuyt staat pas echt bekend voor haar op maat gemaakte taarten: bruidstaarten, 3D-taarten of stapeltaarten, geen vraag is te gek. Met liefde voor het ambacht maken ze van elke taart een echt kunstwerk. Van brood tot roomijs en pralines, alles wordt bereid in eigen huis.

Bakkerij Arto

Dagelijks staat Arto voor kwaliteit in combinatie met originaliteit. Het gebruik van zuivere producten is daarbij het uitgangspunt. Bakkerij Arto is gekend voor een aantrekkelijke variëteit dagverse broden, traditioneel Frans stokbrood (met een bereidingsproces van maar liefst twaalf uur), boterkoeken en moderne, uitdagende taarten. Bovendien kan je er ook terecht voor zelfgemaakt roomijs en chocolade.

Bakkerij Blanchaert

Klanten komen in het weekend van heinde en verre voor de super vloerpistolets. Om het wachten te vermijden kun je als klant online bestellen en betalen. Roomijs, peperkoek en huisgemaakte boterspeculaas zijn de echte toppers van de zaak. Hendrik bakt naast de alom gekende klassiekers tevens eigen broodsoorten.

DelReY

Al meer dan 60 jaar is DelReY een paradijs voor de ware chocoladeliefhebber! Het team bestaat uit de allerbeste chocolatiers-patissiers. Elke dag worden in het eigen atelier overheerlijke ambachtelijke pralines, koekjes, patisserie, macarons en ijstaarten gecreëerd. DelReY is een totaalconcept, met drie belangrijke pijlers: topkwaliteit en streven naar het perfecte product, een herkenbare huisstijl en vriendelijk en deskundig personeel.

Fijnbakkerij Leterme

Al enkele jaren wordt Fijnbakkerij Leterme door Gault&Millau naar voor geschoven als een van de beste patisserieën van het land. Terecht. Naast een bovengemiddeld aanbod aan brood vind je hier ook een ruime keuze aan verfijnde patisserie. Frederik gaat voortdurend op zoek naar nieuwe smaakcombinaties.

Bakkerij Goossens Wim

Bakkerij Goossens Wim te Zottegem Waar kan je beter een authentiek koffiehuis in Parijse sfeer openen dan in een historisch pand? Door mooie klassieke materialen te gebruiken en die te koppelen aan moderne technieken. Dat is wat Wim Goossens verkoos voor de uitstraling van de vernieuwde patisserie/bakkerij. Binnen verwelkomt het vele lekkers je in een uitnodigende gekoelde toonbank en rekken. Sfeervol genieten van een streekgebonden gebak in een prachtig decor daar zeg je toch JA tegen? Kom zeker eens langs bij deze bijzonder geslaagde winkel. De bakker grijpt terug naar de ambachtelijke tradities van brood bakken. Zo legt hij een focus op zuurdesembroden.

Patisserie DeMaré

Wieland Baert en z’n vrouw An Baute namen in 1992 de bekende Knokse patisserie over van Wilfried De Maré en behielden de naam omdat die generatieslang synoniem stond voor kwaliteit. In de daaropvolgende jaren wist het dynamische echtpaar die reputatie hoog te houden en werd de winkel uitgebreid met een gezellige lunchroom/tearoom met terras.

Patisserie Charlotte

Hier kom je niet voor het bombastische gebak met een overdaad aan boter, room en suiker. Charlotte creëert gebak met lichte texturen vol speelse smaken. Hierin speelt fruit een erg belangrijke rol, de natuurlijke aroma’s brengen leven in het smaakpalet. Variatie en op seizoensgebonden manier werken zijn sleutelconcepten, het assortiment wisselt steeds.

Philip's Biscuits

Treed binnen bij Philip's Biscuits en geniet van de zoete geuren en het gevarieerd aanbod van lekkernijen. Droom weg en geniet van onze prachtige étalages. Philip's Biscuits is één van de weinige ateliers die hun koekjes nog op traditionele wijze bakken. Elke hap moet puur plezier bieden en proeven is daarbij een 'must'! https://www.philipsbiscuits.online/

The Bakery

Of je nu komt voor een gewoon wit brood, een bierbrood of een steengemalen brood: ze worden allemaal bereid met pure, natuurlijke ingrediënten en natuurlijk gist. Het zou Van Hooricks specialiteit worden in een overigens mooi en uitgebreid broodassortiment, met naast eerder traditionele broden (klassiek wit, bruin en meergranen) ook opmerkelijke creaties.

Moeder Babelutte Café

Op een goede dag besloot Rosalie om eens iets te maken wat zij lang geleden van haar moeder had geleerd: boterbabbelaars! De snoepjes verpakte zij in simpele boterpapiertjes en verkocht ze aan rijke Engelse en Franse kindertjes. De kindjes gaven Rosalie een bijnaam: ‘Mère Babelutte’ ofwel Moeder Babelutte. Het woord ‘Babelutte’ is de verfransing van het woord ‘babbelaars’.

Chaudpain

Verliefd geworden tussen de broden, nu hun eigen bakkerij geopend. Liefde voor het brood.

De Broodsmid

Stefan Vandaele bakt broden en lekkernijen op de traditionele manier. Enkel natuurlijke ingrediënten worden verwerkt in zijn bakkerij.

Painture

Brecht Van Poucke startte 10 jaar geleden, samen met zijn vrouw Liesbet, met een eigen zaak na een opleiding in Ter Groene Poorte (Brugge), werkervaring bij Lucas, Mahieu en het restaurant De Karmeliet (Brugge). Het opzet van het echtpaar is een bakkerij-patisserie voor iedereen te zijn met een dagelijks aanbod van tientallen soorten broden, viennoiserie, koekjes en taarten.

Patisserie Gheysen

Een nieuwe warme bakkerij in Oostduinkerke dorp met een mix van klassieke en innovatieve elementen.

Au Petit Pain d'Or

Bakkerij Au Petit Pain D'or is uw bakkerij, tearoom te Knokke-Heist voor brood, banket & belegde broodjes. Tea-room : Ontbijt, Belegde broodjes, Verse dagsoep, Croque monsieurs en Koffie met gebak

Patisserie Gerdy

Een bakker met vakmanschap. Online bestellen kan bij ons ook via de webshop www.patisseriegerdy.be

Slagerijen in de buurt Meer

Slagerij Saerens

Andy Saerens is de vierde generatie van een familie slagers. Sinds 2016 werkt het team in een nieuw atelier met alle laatste snufjes. Zo goed als alles wat hier te koop is, wordt van A tot Z in eigen huis bereid. Slagerij Saerens staat vooral bekend om de kwaliteit van z’n versvleesgamma en innovatieve charcuterie.

Slagerij Raemdonck

Al meer dan 60 jaar staat kwaliteit hoog in het vaandel op de hoeve “Van de Langendam” van de familie Raemdonck in Sleidinge. Hier worden runderen gekweekt met respect voor de traditie, maar met de efficiëntie van een modern bedrijf. De werkwijze mondt uit in vlees van hoge kwaliteit en dat proef je!

Butcher’s Store Antwerp City Brewery

De beenhouwerij wordt gedomineerd door old-school tegeltjes en enorme glaspartijen. Bij het binnenkomen kijk je recht op enorme vleespartijen in rijpingskasten. Achteraan zie je achter glas de beenhouwersgasten aan het werk in hun atelier. Het aanbod is in grote mate hetzelfde als dat van de vestiging in Hove: een enorm aanbod aan vlees, charcuterie van absoluut topniveau en kant-en-klare meeneemgerechten.

Slagerij Geerts

Lokaal en duurzaam werken wordt hier hoog in het vaandel gedragen. Zo komt al het vlees van leveranciers die met lokale boeren werken en hun vlees wordt optimaal gebruikt volgens het staart-tot-snuit-principe. Alle producten worden à la minute gesneden, vlees op maat voor elke klant en versheid gegarandeerd.

Ambachtelijke Slagerij Frederik

In de Leopold II Laan 233 in Oostduinkerke vind je ambachtelijke Slagerij Frederik. Deze zaak, die werd opgericht door Frederiks grootouders in 1956, volgt een ware familietraditie en is reeds aan zijn derde generatie toe. De verschillende producten en bereidingen worden steeds binnenshuis gemaakt met de wensen van de klant in het achterhoofd. Sinds 2021 is er in de Albert I Laan 76 in Oostduinkerke ook een foodshop met een afhaalpunt voor bestellingen en 4 automaten vol lekkers van Ambachtelijke Slagerij Frederik.

Beenhouwerij Hillewaere

Een echte Vlaamse beenhouwer in hart en nieren. Zijn troef? Alles is huisgemaakt. Van het groot assortiment aan vlees tot de traiteur producten zoals vitello tonnato of de vleessalade met eigen ham. Naast de traditionele vleeswaren blinkt slagerij Hillewaere uit met hun unieke producten die elders moeilijk te vinden zijn.

Den Eeuwigen Beenhouwer

Bij Den Eeuwigen Beenhouwer staat dierenwelzijn, duurzaamheid en ambacht centraal. Om in te zetten op duurzaamheid werken ze bijna uitsluitend met Oost-Vlaamse kwaliteitsproducten en wordt alles door hen zelf gedaan in het atelier van de beenhouwerij. Het vlees wordt er gedroogd, gerookt, gerijpt en uiteindelijk versneden. Dé specialiteit? De gekookte hammen die in de beenhouwerij op het been worden gekookt.

Atelier Joris

Een echte ambachtelijke beenhouwerij waarbij het topproduct centraal staat. Dat is keurslager Kurt Joris. Door zoveel mogelijk zelf te maken is er een totale controle op het eindresultaat. Bij Keurslager Kurt Joris geen massaproductie dus maar wel passie en vakmanschap. Dit vinden we zeker terug in het uitgebreide aanbod aan huisbereide charcuterie en salades.

Slagerij Bernaerts

Slagerij Bernaerts in Kalmthout is zo een van die adresjes waar traditie en vernieuwing hand in hand gaan. Dit familiebedrijf wordt gerund door de derde generatie, Koen en Sara. De traditie slaat op de ambachtelijke aanpak: 99% van wat in de winkel te koop is, is door de slagers zelf van snuit tot staart bewerkt en behandeld.

Vandecruys Vleeswaren

Al meer dan 100 jaar heeft de slagerij oog voor de beste ingrediënten, versheid en kwaliteit in combinatie met traditioneel vakmanschap. De herkomst van het rundsvlees is gegarandeerd gecontroleerd. Bij Vandecruys kopen ze immers hele runderen aan, die in eigen huis verder versneden worden. Ook andere vleeswaren, charcuterie en salades worden in de eigen ateliers, waaronder een rokerij, bereid.

Slagerij Van de Weyer

Vers vlees en charcuterie zijn reeds 3 generaties dé huisspecialiteit bij Vleesambacht Van de Weyer. Het rund,- varken-, en kippenvlees komt niet van de veiling, maar reeds jaren van dezelfde landbouwers, bewust bezig met hun producten, aldus Peter Van de Weyer. Naast vers vlees is ook het forse charcuterieaanbod één van de troefkaarten van deze slagerij.

Slagerij-Traiteur Vandycke

U kunt bij ons nog steeds terecht voor vlees van de beste kwaliteit en een ruime keuze aan bereide gerechten en charcuterie. Voor handige meeneemgerechten en delicatessen kan u steeds terecht bij De Traiteur, zowel op de Lippenslaan 117 of Graaf d'Ursellaan 30. Tot snel! Team Vandycke

Klasseslager Vermeulen

Klasseslager Vermeulen staat voor 45 jaar ambacht, dit werd bekroond toen Filip Vermeulen verkozen werd tot beste beenhouwer van België 2018-2021 en ook met de prijs voor beste boerenham. De korte keten garandeert niet alleen puur natuurvlees van het hoogste niveau. Vlees van eigen streek zorgt er ook voor dat de prijs correct en de smaak van het hoogste niveau blijft.

Slagerij Ysebaert

Kwaliteit is een wederkerend concept bij slagerij Ysebaert. Alle producten worden aan de hoogste standaarden getoetst om goed genoeg bevonden te worden voor verkoop in de winkel. Charcuterie en vleesbereidingen worden op ambachtelijke wijze geproduceerd, zo is er steeds een sterke kwaliteitsgarantie. De zaak is verder gespecialiseerd in traditionele traiteurgerechten van de bovenste plank.

Butcher's Store Hove

Luc De Laet is het prototype van de ambachtelijke beenhouwer. De beenhouwer die het niet erg vindt als mensen wat mínder vlees zouden eten, zolang het maar béter vlees is. Butcher’s Store Hove is al vele jaren een begrip in de wijde omgeving van Antwerpen.

H2i Ternat

Een nieuwe mooie chemische reactie. Een mooi samenspel van niet alleen de liefde voor mekaar, maar ook de liefde voor de tafelgeneugten. Liefde voor alles wat vers, lekker en smaakvol is. Geuren opsnuiven, proeven en ervaren. Verslinden met de ogen. Een subliem contact van smaken.

Atelier Ambacht

In onze nieuwe slagerij & traiteurzaak Atelier Ambacht streven we elke dag naar kwaliteit. We laten jullie proeven van dagverse producten, artisanale gerechten en zoveel meer! Kom gerust langs en we helpen je graag verder. Florien & Mathieu

Keurslager Bascot

Bij Keurslager Bascot kan u terecht voor een ruim assortiment van huisbereide charcuterie of heerlijke traiteurgerechten. Het vlees wordt ter plekken vers voor u versneden. Kom langs in recent vernieuwde winkel en voel je meteen welkom. Wij doen er alles aan om u tevreden naar huis te laten gaan, met een heerlijk en mals stukje vlees natuurlijk. Welkom!

Op zoek naar jouw culinaire droomjob?

ZOEK EEN JOB

De lekkerste delicatessen Meer

Casa Dell'Anno

In de Koningslaan in Knokke baten Guy Bloes en Valerie Dell’anno al 15 jaar traiteurzaak Casa Dell’anno uit. Bij Casa Dell’anno kan je dagelijks terecht voor dagverse, authentiek Italiaanse specialiteiten. Er is keuze uit meer dan 30 gerechten en pasta’s en ook aan de vegetariërs is gedacht: voor ieder wat wils dus.

Il Canniccio

Alberto staat voor een échte terroirgebonden Italiaanse keuken, wat betekent dat de groenten die er echt toe doen rechtstreeks vanuit De Laars worden geïmporteerd. Op zonnige dagen is het tevens aangenaam tafelen op het gezellige terras en ook aan de allerkleinsten besteedt men graag extra aandacht. Kortom, jong en oud worden hier telkens weer in de watten gelegd!

Slagerij Saerens

Andy Saerens is de vierde generatie van een familie slagers. Sinds 2016 werkt het team in een nieuw atelier met alle laatste snufjes. Zo goed als alles wat hier te koop is, wordt van A tot Z in eigen huis bereid. Slagerij Saerens staat vooral bekend om de kwaliteit van z’n versvleesgamma en innovatieve charcuterie.

Patisserie Emmanuel Verboven

De liefde voor het ambacht uit zich in een ruim, tot in de puntjes verzorgd, assortiment van patisserie, taarten, broden en koeken. Je vindt er zelfs aperitiefhapjes en desserts. Je vindt er artisanale producten in een authentieke winkelinrichting. Alleen al daarom is een bezoekje de moeite waard. Al zijn uiteraard vooral de mooie gebakjes de sterren van de winkel.

Bakkerij Arto

Dagelijks staat Arto voor kwaliteit in combinatie met originaliteit. Het gebruik van zuivere producten is daarbij het uitgangspunt. Bakkerij Arto is gekend voor een aantrekkelijke variëteit dagverse broden, traditioneel Frans stokbrood (met een bereidingsproces van maar liefst twaalf uur), boterkoeken en moderne, uitdagende taarten. Bovendien kan je er ook terecht voor zelfgemaakt roomijs en chocolade.

Slagerij Breughel

Slagerij-traiteur Breughel is een echte kwaliteitsslagerij met een heerlijk aanbod. Voor het varkensvlees kiest Bart resoluut voor Duroc D’Olives van Belgische bodem. Ook voor het rundvlees kiest Bart voor kwaliteit en werkt hij onder andere met Blonde d’Aquitaine. De charcuterie, het mooie traiteuraanbod, de salades … Alles wordt in huis gemaakt.

Brouwerij Stokhove

Brouwerij Stokhove heeft ondertussen een aardige brouwcapaciteit van 3200 hectoliter per jaar. Ze is echter nooit de band met haar roots verloren. Nog steeds wordt het bier geproduceerd volgens een artisanale werkwijze en smaakt de Waardamse nog even goed als in zijn begin. De mout, hop, tarwe en zelfs het water allen worden ze aan de hoogste kwaliteitscontroles onderworpen.

Cape Cod

De zaak staat garant voor goed verzorgde afhaalkeuken, met oog voor detail en smaak. Maar het assortiment gaat enorm breed, van klassiekers met een moderne twist tot kaas, charcuterie en allerhande delicatessen. Bereidingen zoals varkenshaasje in Tierentijnroom of piepkuiken in dragonsaus zijn erg in trek. Het signatuurgerecht bij uitstek is kreeft met kruidenboter en verse kruiden van het moment.

Centho Chocolates

Liefde voor het métier en passie voor het zwarte goud: dat is wat Geert en Els Decoster drijft. Het resultaat is dat elke praline afzonderlijk het product van vakmanschap is, gemaakt van authentieke chocolade uit die streken waar het ambacht van de cacaoteelt nog diepgeworteld is. Waar de aarde karakter geeft aan de boon.

Delicatessen Chris

Al meer dan 30 jaar is Delicatessen Chris hét adres in Lier waar je met zekerheid terecht kan voor een fantastisch aanbod ambachtelijke charcuterie, kazen, bereide gerechten, salades, vers vlees, verse vis en een homarium met kreeften en oesters. De versheid van de vistoog wordt gegarandeerd door een dagelijkse aanvoer. Voor de schaal en schelpdieren rijden ze zelfs naar Zeeland.

DelReY

Al meer dan 60 jaar is DelReY een paradijs voor de ware chocoladeliefhebber! Het team bestaat uit de allerbeste chocolatiers-patissiers. Elke dag worden in het eigen atelier overheerlijke ambachtelijke pralines, koekjes, patisserie, macarons en ijstaarten gecreëerd. DelReY is een totaalconcept, met drie belangrijke pijlers: topkwaliteit en streven naar het perfecte product, een herkenbare huisstijl en vriendelijk en deskundig personeel.

Au Saumon d'Or

Bij Au Saumon d’Or is er dagelijks aanvoer van verse kreeft. Kreeft is een ware delicatesse. Au Saumon d’Or staat al jaren garant voor het beste en het meest verse uit de Noordzee. De tevredenheid van onze vele vaste en occasionele klanten spreekt voor zich. ’s Morgens in alle vroegte wordt de dagverse vis aangevoerd door onze lokale vissers en onmiddellijk bij aankomst in onze zaak door ons professioneel personeel vakkundig gekuist, klaargemaakt en verwerkt voor verkoop. Wat je dus in onze toonbank vindt is absoluut dagvers! Verser is niet meer mogelijk! En dat smaak je trouwens ook.
HEY YOU
Benieuwd naar meer Club Ambiance?
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief